Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaepidemian kiintymisvaiheeseen ja siksi kyläyhdistyksemme hallitus teki päätöksen, että loppuvuoden niin naisten kuin miestenkin jumpat perutaan Akolan liikuntasalissa ajalta 30.11.-14.12.2020‼️‼️‼️

Perinteisesti olemme aloittaneet seuraavan jumppavuoden heti loppiaisen jälkeen, mutta seuraamme loppuvuoden ja alkuvuoden epidemiatilannetta ja tiedotamme jumpien ja lasten liikuntakerhojen aloittamisajankohdasta sitten myöhemmin.

Pidetään itsestämme ja läheisistämme huolta ja liikutaan turvallisesti, jotta voimme taas olla yhdessä ❣️

KORONATOIMENPITEET IIN KUNNASSA AJALLA 1.12. - 18.12.2020

Iin kunnanjohtaja Ari Alatossava: ”Olemme siirtyneet Pohjois-Pohjanmaalla koronan leviämisvaiheeseen. Tavoitteena on, että näillä kolmen viikon tiukennetuilla toimilla palaamme koronan perustasolle ja pääsemme viettämään turvallista joulua.

Jumppalukkarisyksys2020.jpg

WP_20180809_09_35_42_Pro.jpg