Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1044397 kpl

Tanjan_salin_ovi_Akolan_liikuntasalissa_Pohjois-Iin_koululla.jpg

Akolan liikuntasalirakennuksen Tanjan sali on nimetty pohjoisiiläisen paraolympiamitalisti Tanja Karin mukaan!

IiSanomien juttu liikunnallisesta avajaistapahtumastamme 22.9.2018

Vanha koulurakennus on Virkkula ja uusi rakennus nimeltään Akola. Virkkulasta löytyy mm. Elämän luukku=keittiö, Kanttiini=ruokasali, luokkahuoneita Rysä, Merta, Loukku, Katiska jne.
Akolasta löytyy luokat Lohi=1.luokka ja Nahkiainen=2.luokka, wct ovat Makkeja, Välskäri = terkkarin huone jne.
Pertille kiitos nimistöstä, HIENO IDEA!

IMG_20180809_00012.jpg

WP_20180726_12_30_55_Pro.jpg

Pohjois-Iin koulun pihamaalla on parhaillaan käynnissä uuden noin 600 neliön liikuntasalin rakennustyöt. Sisäongelmaiset vanha liikuntasali ja teknisen työn tilat on purettu pois marraskuussa 2017 ja tilalle rakennetaan talven ja kevään 2018 aikana kaksi uutta opetustilaa ja vanhaa huomattavasti isompi liikuntasali.

Monitoimitilan rakentaminen maksaa noin 1,2 miljoonaa euroa 

(8.12.2017) Urakoitsija Apsilon Oy:n toimitusjohtaja Antti-Pekka Koskela (kuvassa toinen vas.), vastaava mestari Juho Tyni (ensimmäinen vas.) sekä PutkiPoke Oy:n toimitusjohtaja Ossi Ukkola (kolmas vas.) lahjoittivat yhdessä 110 kpl Temrexiltä hankittuja huomioliivejä kaikille Pohjois-Iin koulun oppilaille ja henkilökunnalle.
 
Lahjoituksen vastaanoton yhteydessä rehtori Tuomas Oja (kuvassa oikealla) opasti lapsia turvalliseen koulumatkaan ja kiinnittämään erityistä huomiota koulun pihapiirissä työskenteleviin rakennuskoneisiin. Oppilaat ja henkilökunta lupautuivat käyttämään huomioliivejä aina kouluun tultaessa ja pihalla liikuttaessa.
 

Liikenneturvallisuudesta keskustellaan Iin kouluissa säännöllisesti lasten kanssa. Opettajat muistuttavat heijastinten käytöstä sekä valvovat pyöräilykypärän ja -valon käyttöä.

*

Turvallista kulkemista ja leikkiä!
Pohjois-Iin koulun oppilaat saivat lahjoituksena huomioliivit
 

luokka.jpg